mondo.rs

Stojkoviću BAŠ fali Saša Ilić: Čudno je, svima! (VIDEO)

Autor:

"Otišao bih kod njega u sobu, samo da ga vidim", kaže Partizanov golman o svom dugogodišnjem saigraču, koji više nije deo ekipe Save Miloševića. Govorio je i o Sumi, Kilmarnoku...

Stojkoviću BAŠ fali Saša Ilić: Čudno je, svima! (VIDEO) Foto: MN Press

FK Partizan počeo je ovog leta novu epohu - bez klupske legende Saše Ilića.

Čuveni kapiten i "broj 22", koji je na mnoge načine bio simbol crno-belih, završio je karijeru zaključno sa krajem prošle sezone, a njegovo odsustvo veoma se oseća na pripremama.

Vladimir Stojković, proveo je mnoge sezone uz Ilića, a u Užicu je u utorak sa tribina odgledao prvi meč crno-belih od Ilićevog povlačenja.

Bilo mu je neobično...

"O tome sam mislio mesecima unazad, još dok je bio tu. Prođe vam misao kroz glavu da čovek neće biti tu, sve misliš da će se nešto promeniti, desiće se opet nešto novo... Pogotovo nedostaje u Teleoptiku, pa je čudno. Nekako bi posle treninga ili ručka otišao kod njega, samo da ga vidiš, da uđeš u sobu. Svima nam fali i faliće uvek", rekao je golman Partizana.

/SAŠA ILIĆ: UVEK UZ PARTIZAN, MAKAR KAO NAVIJAČ/

Naravno, klupska legenda obilazeće crno-bele i tokom priprema, ali više ne kao saigrač.

"Obećao je da će dolaziti sigurno, da će dolaziti na kafu ili u nekom drugom smislu, to je do njega", dodao je Stojković.

O Sumi: Pokazaće vreme...

Sejduba Suma došao je na pripreme Partizana motivisan da popravi sliku o sebi. "Vreme će pokazati da li se Suma promenio. Deluje drugačiji, motivisaniji i on je shvatio. Puno toga je uticalo na njegovu formu", rekao je Stojković o saigraču iz veznog reda.

S obzirom na to da se Stojković ove nedelje priključio saigračima, nije bio u kombinaciji za meč protiv Budućnosti. Iako je propustio početak priprema, radio je individualno.

"Nikad ne dolazim nepripremljen na pripreme, uvek se pripremim", objasnio je on.

Za nekoliko nedelja, crno-beli će početi i evropsku sezonu, dvomečom protiv boljeg iz duela Kilmarnok (Škotska) - Kohans Kvej (Vels).

Kao i mnogi, Stojković očekuje da na drugoj strani bude škotski tim.

"To je rival podjednako težak kao i ekipe koje možemo da dobijemo u poslednjem kolu. U principu, to je taj rang, tako da je možda i dobro što nas na početku očekuje obaveza na najvišem mogućem nivou, a ne neki protivnik koga na papiru morate da pobedite, a nije lako", poručio je iskusni čuvar mreže.

Izvor: MONDO/V.Sukdolak

Povezano

Sve vesti