mondo.rs

"Malo sam se udavala, koliko su me prosili"

Autor:

Kaja Ostojić saglasna sa izjavom Nataše Bekvalac da se malo puta udavala.

4
A- A A+

Pevačica Kaja Ostojić je do sada tri puta stala na "ludi kamen". Prvi put sa samo 19 godina sa Nikolom Dragojlovićem, sa kojim je dobila ćerku Nikolinu, a drugi put je sudbonosno "da" rekla košarkašu Urošu Duvnjaku. Trenutno je u braku sa slavnim di-džejom Džunior Džekom, sa kojim se najčešće, kaže, raspravlja oko posla.

"Nikome ne cvetaju ruže, pa ni nama. Prepiremo se najčešće oko muzike, jer on misli da je najpametniji na svetu. Stalno ima neke zamerke", rekla je pevačica za "Hit Informer".

Kaja dodaje da je saglasna sa pevačicom Natašom Bekvalac po pitanju prosidbe i udaje.

"Što kaže Nataša Bekvalac, malo sam se puta udavala, koliko su me prosili. E, pa saglasna sam sa njom u potpunosti", dodala je ona.

Kaya: Nikad izazovnija!

Pevačica je još istakla da su najveći krivci za razvod braka u današnje vreme društvene mreže i da je bitno imati muškarca koji je "prošao sve i svašta".

"Danas je mnogo teže očuvati brak nego ranije. U eri društvenih mreža svako je dostupan, žene su slobodnije, napadaju, pa je teže sačuvati muškarca, a samim tim i brak. Najbitnije je imati muškarca koji je u zrelim godinama, kada je već prošao sve i svašta i koji može da se fokusira na jednu ženu", rekla je Kaja i dodala da ona ovakvih problema nema sa mužem, pošto di-džej ne mari za društvene mreže.

Povezano

Sve vesti