mondo.rs

Partizanov đak, a veliki zvezdaš prešao u Voždovac!

Autor:

Klub sa tržnog centra "Stadion" doveo j jedno od zvučnijih pojačanja u aktuelnom prelaznom roku.

Partizanov đak, a veliki zvezdaš prešao u Voždovac! Foto: MONDO/Predrag Vujić

Bilo je kroz istoriju "večitih" rivala da su neki igrači igrali za oba tima sa Topčiderskog brda. Ipak, ne previše.

Jedan od njih je Miloš Bosančić, sada iskusni vezista (31) koji je izašao iz Partizanove akademije i započeo seniorsku karijeru u Humskoj, a šest godina kasnije postao igrač Crvene zvezde.

Ove srede, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije vratio se u domaći fudbal, jer je potpisao ugovor sa Voždovcem!

miloš bosančić milos bosancic crvena zvezda.jpg Foto: MN Press

Bosančić je nakon odlaska iz Zvezde 2015. godine igrao za kineski klub Žežijang Grintaun, tajlandski Polis Tero, slovački Sloban Liberec i azerbejdžanski Inter Baku i Sabah.

Sada je pred njim epizoda među "zmajevima".

"Od prvog trenutka oseća se da dolazim u zdravu sredinu i to sam video na prvim razgovorima sa čelnicima kluba, a i čim sam kročio u hotel i upoznao momke. Kroz razgovor sa šefom Kokovićem i predsednikom kluba video sam da se prave veliki planovi za sledeću sezonu i moja je želja da budem deo tih planova i novih uspeha Voždovca. Želim da pomognem mladim igračima, da im budem primer, kako na terenu, tako i van terena i da svi zajedno ostvarimo što bolje rezultate. Sa Voždovcem želim da ostvarim najviše moguće domete, klub ima odličnu organizaciju kao i infrastrukturu i jedva čekam da počnem da radim sa novim saigarčima", rekao je Bosančić.

Vezista je već postao deo tima i stavio se na raspolaganje treneru Radomiru Kokoviću. Prvu utakmicu u dresu svog novog kluba odigraće u čevrtak, kada će Voždovčani proći prvi pripremni test, protiv rumunskog prvoligaša Voluntarija.

Povezano

Sve vesti