mondo.rs

"Fudbaler koji vara žene" - šta je on sad rekao?!

Autor:

Adil Rami odgovorio na optužbe Pamele Anderson da ju je varao dve godine!

"Fudbaler koji vara žene" - šta je on sad rekao?! Foto: YouTube/screenshot/OM/kevin6666123

Glumica i najpoznatija "Plejboj" zečica na svetu Pamela Anderson objavila je juče na Instagramu da je raskinula višegodišnju romansu s fudbalerom Adilom Ramijem, jer ju je VARAO DVE GODINE!

"Teško je ovo prihvatiti. Poslednje dve godine mog života bile su velika laž. Bila sam prevarena, naveo me da mu poverujem da smo u velikoj ljubavi? Živeo je dvostruki život.Šalio se kako drugi igrači varaju svoje supruge i nazivao ih je čudovištima. Ovo je gore. Lagao je sve. Kako je moguće kontrolisati srce i um dve žene? Sigurna sam da je bilo i drugih. On je čudovište. Kako sam mogla da pomažem tolikim ljudima, a nisam bila dovoljno pametna da pomognem sebi", istakla je Pamela u opisu slike gde je sa Adilom, a onda dodala:

"Narcisoidni ljudi se ne menjaju. Sociopate se ne menjaju. Ovo je moja najgora noćna mora, ali drago mi je da sam saznala istinu, ali ovo boli kao đavo. Razgovarala sam s njegovom bivšom. I nju je lagao", napisala je između ostalog Pamela u svojoj emotivnoj objavi na Instagramu.

Pamela takođe tvrdi da joj je fudbaler rekao da njegova sestra i on "drže sve medije u Francuskoj", pa da se zbog okrenula društvenim mrežama kako bi otkrila šta se dogodilo. Dan kasnije, eto Adilovog odgovora:

"Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu da ovladaju čovekom i da preuveličaju stvari. Pamela je kompletna osoba, koju duboko poštujem, osoba sa uverenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvek iskrena. To je ono što želim da pamtim. Mislim da ne bi trebalo da otkrivamo svoju intimnost i prošlost koja se tiče samo nas. Međutim, u ovom trenutku želim da objasnim nešto. Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen tome da sačuvam trajni odnos sa svojom decom i njihovom majkom Sidoni koju duboko poštujem. To je trebalo da bude transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam. Bio sam i ostatću veran svojim vrednostima i uverenjima koja su moja, i koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruženju "Solidarte femmees", koja je uvek tako jaka. Ponosan sam što sam učestvovao u njihovoj velikoj i lepoj kampanji koja je pokazala izuzetan rad udruženja i njenih članova. Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povređen sam. Nadam se da razumete i poštujete to"

Povezano

Sve vesti