mondo.rs

OVO SE ČEKALO: Sniženje cena igara do 80%!

Autor:

Kao i svih ovih leta, Steam organizuje veliku rasprodaju u kojoj igrače očekuje gomila sniženja na igre koje već dugo planiraju da kupe.

OVO SE ČEKALO: Sniženje cena igara do 80%! Foto: Promo/GameSpot

Ovogodišnja Steam letnja rasprodaja je počela već danas, 25. juna, i sa sobom je donela brojne pogodnosti, koje će se smenjivati svakoga dana u naredne dve nedelje.

Period od dve nedelje je sasvim dovoljan da u Steam biblioteku napunimo novim igrama, kao i da ispraznimo svoje novčanike. Steam je u tu čast organizovao igre prema žanru, a na početnoj strani vas svakoga dana očekuju najbolje ponude sa velikim popustima.

I za ovu rasprodaju Steam je kreirao jednu takmičarsku komponentu zvanu Steam Grand Prix. Igrači imaju mogućnost da odaberu jedan od timova, čiji će deo biti sa ostalim igračima i u njemu će sakupljati poene obavljanjem raznih kvestova u igrama, koje su kupili.

Zadaci su izuzetno prosti, poput igranja neke od igara 30 minuta, ili napraviti jednu eliminaciju. Tim, koji do kraja ove rasprodaje sakupi najviše poena pobeđuje, a svakoga dana će najbolja tri igrača iz ovih timova dobijati nagrade u vidu nasumične igre, koja im se nalazi na listi želja.

Zanimljiva akcija, tako da ako želite da se trkate i vidite šta se deli po dobroj ceni pravac Steam.

Povezano

Sve vesti