ZAŠTO, POBOGU!!! Upao u trafo, spržila ga struja

Nesvakidašnja nesreća dogodila se u sredu, oko 19 sati, u kraljevačkom naselju "Moša Pijade". Pod nerazjašnjenim okolnostima za sada nepoznatog muškarca je ubila struja u trafo stanici.

25
A- A A+
trafo, trafo stanica, struja, elektricitet, eps, električna energija Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Muškarac je, kako se pretpostavlja, pokušavao da ukrade bakarne vodove iz trafo stanice u sklopu stambene zgrade. Izbio je kratak spoj i od teških povreda muškarac je preminuo na mestu nesreće, pišu beogradske "Večernje novosti".

Devojčicu udarila struja kada se popela na vagon!

Prema priči stanara ove zgrade, nakon nestanka struje iz trafo stanice se osetio jak i čudan smrad, a muškarca koji je neovlašćeno ušao u ovu prostoriju bez svesti i sa opekotinama po telu pronašli su radnici EPS koji su odmah po prijavi da je nestala struja brzo stigli na intervenciju.

"Radnici EPS su u trafo stanici odmah primetili da nedostaje nekoliko bakarnih vodova, zato se i pretpostavlja da se radi o pokušaju krađe. Ova prostorija je inače zaključana i nije nam poznato kako je muškarac uspeo da uđe unutra", prenosi izjave stanovnika ove stambene zgrade beogradski dnevnik.

Osim radnika EPS ubrzo su pristigli i pripadnici kraljevačke policije posle čijeg će uviđaja i istrage biti poznato i više okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja nesreća dogodila.

Povezano

Sve vesti