mondo.rs

Albanac u čudu: 80 miliona za Sergeja? Gde je ponuda?

Autor:

Do kraja prelaznog roka u većini zemalja u Evropi ostalo je još 67 dana...

Albanac u čudu: 80 miliona za Sergeja? Gde je ponuda? Foto: Marco Rosi/Getty Images/Guliver

Sportski direktor Lacija, Igli Tare, demantovao je u izjavi za pariski "Le Parisien" vest da je Pari sen Žermen poslao ponudu vrednu 80 miliona evra za Sergeja Milinković-Savića.

Ova vest raširila se Italijom i Francuskom nedugo nakon što je prilično nepouzdani "Calciomercato" objavio da je srpski fudbaler, preko menadžera Mateje Kežmana, dogovorio uslove pod kojima će potpisati ugovor i da je ostalo "samo" da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja.

AKO/KAD SERGEJ ODE IZ LACIJA, PADA I JOVIĆEV REKORD?

Sergej Milinković Savić, Sergej Milinković Savic, Milinković Savić, Milinkovic Savic Foto: Tanjug/AP/Alessandra Tarantino


Albanac je rekao da nikakva ponuda Pari sen Žermena nije stigla u Rim i ponovio stav predsednika kluba, Klaudija Lotita, da Lacio nije prinuđen da proda sprskog reprezentativca ovog leta.

"Nemam šta da vam kažem, jer ne znam tačno ni oko čega vodimo razgovor. Ne moramo da prodamo Milinković-Savića, sve su samo glasine koje služe da bise novine prodale. Nemam čak ni predstavu koliko bi iznosila cena za njegov transfer, jer ne mogu da govorim o nečemu što ne postoji", dodao je nekadašnji reprezentativac Albanije, koji je karijeru fudbalera završio u Laciju u sezoni 2005/06.

"Sve su samo glasine, nismo dobili nikakvu ponudu Pari sen Žermena", dodao je.

DOBRI ODNOSI KEŽMANA I LEONARDA ZNAČE I TRANSFER?

Sergej Milinković Savić Foto: Gulliver/Getty images, Paolo Bruno


Italijanski mediji povezivali su Milinković-Savića prošlog leta i zime sa Milanom, u kom je Leonardo do skoro radio kao sportski direktor, a kada je Brazilac dao otkaz na "San Siru" i vratio se na "Park prinčeva" - gde je već radio kao prvi operativac - kao najozbiljniji klub koji namerava da (konačno) odvede Srbina sa "Olimpika" imenovan je PSŽ.

Do kraja prelaznog roka u većini zemalja u Evropi ostalo je još 67 dana...

Povezano

Sve vesti