mondo.rs

Kreirala gaće, razbesnela pola sveta!

Autor:

Kim je svojoj novoj kolekciji donjeg veša dala ime "Kimono".

3
A- A A+

Starleta Kim Kardašijan je na svom Instagram profilu najavila skorašnji izlazak njene nove kolekcije donjeg rublja, preciznije steznika za oblikovanje tela koji će, kako najavljuje, odgovarati ženama različitih figura i boja kože.

Kim je došla na ideju da postane modna dizajnerka steznika pošto je i sama imala problem da nađe sebi odgovarajući. Takođe dodaje da joj je bilo potrebno godinu dana da kreira ovu kolekciju.

"Napokon mogu da podelim sa vama projekat koji sam razvijala u protekloj godini. Nosim ih već 15 godina. Kimono je moj primer steznika za žene koji zaista funkcioniše. Uvek bih sekla svoje steznike i prilagođavala ih svom stilu i mnogo puta nisam mogla da pronađem onaj koji bi se stopio s mojom bojom kože, pa nam je bilo potrebno rešenje koje će sve to pokriti", napisala je starleta  na svom Instagramu.

Dok ona nestrpljivo čeka puštanje ove kolekcije u prodaju, na koju je kako ističe jako ponosna, svet polemiše o nazivu iste. Kardašijanova joj je dala ime "Kimono", što  je dovelo do burnih reakcija i komentara ljudi na društvenim mrežama.

Mnogi smatraju da je to što donji veš prodaje pod nazivom kolekcije "kimono", izraz nepoštovanja prema japanskoj kulturi i ogled njenog neznanja. Drugi je mole da promeni ime brenda dok nije kasno i pokušavaju da joj objasne šta je zapravo kimono.

Neke od modela iz starletine kolekcije, koje je ona objavila, možete pogledati OVDE.

Povezano

Sve vesti