mondo.rs

Voždovac sve jači i jači - stigao i bek Radničkog!

Autor:

Sklapaju se "kockice" na krovu...

Voždovac sve jači i jači - stigao i bek Radničkog! Foto: MN Press

Dvesta minuta i selidba iz Niša u Beograd!

Marko Živković (25) nije se snašao u dresu Radničkog u koji je stigao prošle zime i posle samo šest meseci će promeniti klub, a to će biti Voždovac, koji je veoma ambiciozno počeo "sklapanje ekipe" za predstojeću takmičarsku godinu.

Ponikao je u Partizanu gde nije uspeo da se izbori za mesto standardnog desnog beka, a nosio je još dresove Vojvodine, Suduve i Dunajske Strede.

"Dolazim u odlično organizovan klub, koji ima jasnu viziju o svojim planovima u narednoj sezoni. Upoznao sam momke i stručni štab, prvi utisak je zaista fenomenalan i radujem se dobrom radu na pripremama. Ovde sam da pomognem klubu da ostvari svoje ciljeve, a ništa ispod plasmana u plej-of ne bi trebalo da zadovolji klub ovakvog renomea kakav je Voždovac", kazao je Marko Živković za oficijelni sajt Voždovca.

Ambicozni klub sa krova je u dosadašnjem delu prelaznog roka doveo i Nenada Cvetkovića, Marka Trkulju, Strahinju Karišića, Miloša Bosančića, Viktora Živojinovića...

Tim su napustili Andrija Luković, Dragoljub Srnić, Lazar Arsić, Andrija Luković, Miloš Pavlović i Predrag Sikimić, dok vredi napomenuti da je na mesto šefa stručnog štaba postavljen Radomir Koković koji želi da sa mladom ekipom napravi bolji rezultat nego što je to bilo lane.

Povezano

Sve vesti