mondo.rs

Nasilnik i sociopata: Pamela pričala s Ramijevom bivšom!

Autor:

Posle saopštenja fudbalera Adila o raskidu s Pamelom Anderson, plavokosa glumica osula paljbu!

Nasilnik i sociopata: Pamela pričala s Ramijevom bivšom! Foto: YouTube/screenshot/OM/kevin6666123

Glumica Pamela Anderson je za saopštenje svog bivšeg partnera, francuskog fudbalera Adila Rame imala komentar kako ne veruje da je on to pisao, "pošto je nesposoban za tako nešto".

Dok ga je još u ranijim izjavama okarakterisala kao sociopatu, Pamela je u novoj objavi otkrila da je trpela i psihičko, ali i fizičko nasilje, da je fudbaler bio ljubomoran i da je pokušala da ga napusti desetak puta. Svaki put je molio da ostane i isticao kako će da umre bez nje.

Iako fudbaleru upućuje samo najgore reči, njegovoj bivšoj, sa kojom se dopisivala nakon raskida sa Adilom, poručuje da su deca najbitnija i da ni jedna od njih nije kriva, kao i da će ona potpuno nestati iz Adilovog života.

"Moraš da ostaneš u njegovom životu, on je otac tvojih sinova, ali budi sigurna da ja više nikada neću komunicirati sa njim niti se naći u njegovoj blizini", poručila je Pamela Adilovoj bivšoj i svemu tome dodala jedno srce.

Pamela je objavila celokupnu prepisku sa bivšom ženom fudbalera, a za razlog ovakvog postupka navodi dokazivanje prave istine svega što se desilo.

U prepisci, još dodaje da je zahvalna Bogu što se nije udala za njega, iako ju je prosio.

"Pričao mi je da želi da me oženi, kupio dva prstena, pitao mog oca...  Jednostavno nisam mogla, sad mi je jasno zašto", napisala je glumica.

Bivša je u odgovoru  Pameli rekla kako je nesrećna i kako je Adil i nju lagao sve vreme, da su on i glumica samo prijatelji i da je i ona iskusila njegovu ljubomoru. "Preterana ljubomora me je naterala da dam otkaz na TV, a zatim i da ostanem bez prijatelja za koje je on pričao da su loš uticaj".

Pamela i Adil su bili dve godina u vezi, ali su više puta raskidali i glumičini prijatelji nisu bili srećni zbog "toksične veze" u kojoj se nalazi sa 18 godina mlađim fudbalerom.

Konačan raskid se desio kada je Pamela na svom  instagramu objavila da je saznala da je fudbaler dve godine u dvostrukoj vezi. Paralelno je bio sa njom i održavao vezu sa bivšom ženom sa kojom ima decu. Plavakosa glumica ga je ovim povodom na društvenim mrežama častila brojnim epitetima.

Povezano

Sve vesti