mondo.rs

Navijači Dinama su BESNI: Mamići potpisali NEĆAKA

Autor:

Ko je Stjepan Mamić i zbog čega su navijači Dinama ogorčeni na institucije...

Navijači Dinama su BESNI: Mamići potpisali NEĆAKA Foto: MN Press

Udruženje navijača "Dinamo, to smo mi" je besno na klub!

Nekoliko nedelja nakon što je Zoran Mamić, brat Zdravka Mamića koji je godinama bio "alfa i omega" u Dinamu, promovisan na mesto sportskog direktoraovog kluba - desio se novi skandal u režiji ove porodice.

Kako navode navijači, Dinamo je potpisao profesionalni ugovor sa Stjepanom Mamićem, nije teško pogoditi - nećakom Zorana i Zdravka Mamića.

Uz to, Dinamo je zaključio i novi dvogodišnji stipendijski ugovor s Marijem Vasiljem, koji je u Dinamo došao letos iz četvrte poljske lige, da bi potom odmah bio pozajmljen Sesveteu, a koji je sin vlasnika hotela u kom se krio Zdravko Mamić.

/"TAJNI TRANSFER" DINAMA - ZAHVALNICA ZA MAMIĆA/

Navijači ih nazivaju "perverzna pojačanja" od kojih trener Nenad Bjelica nema koristi.

"To nisu pojačanja za naš klub i trenera Nenada Bjelicu, već jedino i upravo za novčanik obitelji tih istih koji su naš Klub oštetili za preko 350 milijuna kuna, doveli ga na stupce crne hronike i predali sudnicama u Osijeku", stoji u oštrom saopštenju dostavljenom medijima.

Navijači ističu da se takvim potezima klub ismeva i da se takvim ugovorima "finansira" boravak Zdravka Mamića u bekstvu, s obzirom da su mu svi računi blokirani, navode oni.

"Pozivamo sve institucije da se aktiviraju i spreče ovakvo faraonsko ponašanje u klubu", poručili su navijači koji su na početku podsetili i da se ne slažu s imenovanjem Zorana Mamića za sportskog direktora kluba pošto je (nepravosnažno) osuđen za iznošenje novca iz kluba.

A sada je na delu izgleda i nepotizam...

/ZDRAVKO MAMIĆ: STVORIO SAM HRVATSKU REPREZENTACIJU/

Povezano

Sve vesti