mondo.rs

Đoković u filmu Oskarovca: Uskoro u bioskopima! (VIDEO)

Autor:

Srpski teniser Novak Đoković odabran je kao jedan od najboljih sportista na svetu da učestvuje u projektu koji će se baviti načinom ishrane - i nije jedini.

2
A- A A+

Dokumentarni film koji će producirati slavni Džejms Kameron, o veganima u vrhunskom sportu dobio je pojačanje u vidu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Uz novi trejler za film "Oni koje menjaju stvari" (The game changers) producentski tim pojačali su Novak Đoković, devetostruka NBA ol-star zvezda Kris Pol, petostruki prvak Formule 1 Luis Hamilton i legenda akcionih filmova Džeki Čen.

Arnold Švarceneger u trejleru upozorava da "ne mora da znači da si pravi muškarac ako jedeš meso", kao što se nameće u reklamama, već da je to samo marketing.

Film, koji će režirati Oskarovac Luj Psihojos govori o eksploziji ishrane zasnovane na povrću u profesionalnom sportu.

Prikazivanje filma, kome će biti dodate scene sa snimanja i kadrovi koji su prethodno nisu bili planirani, počeće 16. septembra u više od hiljadu bioskopa širom sveta.

"Ovaj film je veoma inspirativan za mene kako privatno, tako i poslovno. Ponosan sam što sam deo ovog tima i jedva čekam da svi vidite film ovog septembra", napisao je Đoković na svom Twitter profilu i dodao i trejler za dokumentarac.

Novak je često govorio o svom načinu ishrane i nailazio na kritike da bi "trebalo da jede meso". Ipak, on za to i dalje ne mari, a njegovi rezultati na teniskom terenu su jasan znak da je kod njega sve "kako treba".

Evo kako se Novak Đoković hranio u poslednjih nekoliko godina:

Šta je jeo tokom turnira

Šta je doručkovao...

... a šta ručao

Koja pica mu je omiljena...

... i kakvu su mu rođendansku tortu pripremili najdraži

Povezano

Sve vesti