mondo.rs

Lalatović MRZI Instagram: To je pres**avanje!

Autor:

"Šta treba, da gledam kako neka devojka 'pući' usne u koje je ugradila silikone?", u svom stilu je rekao Nenad Lalatović koji je očigledno veliki protivnik društvenih mreža.

Lalatović MRZI Instagram: To je pres**avanje! Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Sve više fudbalera koristi društvene mreže, pre svega Instagram i Facebook, dok je u dobrom delu Evrope "zaživeo" i Twitter na kome su igrači u bližem kontaktu s navijačima.

Zanimljivo je da postoje i treneri koji ih koriste, neki da bi proveravali svoje fudbalere, a neki da bi podelili svoje misli nakon utakmica, međutim tamo nećete videti i Nenada Lalatovića koji je u intervjuu za "Glas Srpske" otkrio da je veliki protivnim društvenih mreža.

U opširnom intervjuu u kom se dotakao perioda karijere u Crvenoj zvezdi, novi trener Vojvodine imao je prilično živopisan komentar na temu socijalnih kanala.

"Nemam ni Facebook ni Instagram, jer jednostavno ne mogu da podnesem nečija pre**ravanja!", kazao je Lalatović i objasnio šta misli pod tim.

/TAROT SA LALATOVIĆEM: NE VOLE ME JER KAŽEM ŠTA MISLIM/

"Šta treba, da gledam kako neka devojka 'pući' usne u koje je ugradila silikone ili kako neki lik pokazuje sat, ključeve skupih kola ili kako jede biftek? Ne mogu da shvatim da se ljudi takmiče ko će imati više tih lajkova. To mi jednostavno ne treba".

Prethodno je Nenad Lalatović za MONDO govorio i o komentarima na portalima kazavši da ih ne čita i da ga ne zanimaju, dok je mnogo toga zanimljivog ispričao i u podkastu "Sve u 16".

Ukoliko još niste pogledali epizodu sa njim, toplo vam preporučujemo.

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti