mondo.rs

Baš mu je teško kad ova lepotica brine o njemu! (FOTO)

Autor:

"Srećna što mogu da pazim mog čoveka"

4
A- A A+
kortni koks Foto: YouTube/Screenshot

Gitarista i klavijaturista iz benda Snow Patrol, Džonijem Mekdejdom trebalo je da nastupi na Britanskom muzičkom festivalu Glastonbury, ali je zbog povrede morao da odustane u poslednjem trenutku.

Njegova žena glumica Kortni Koks je na Instagramu objavila da se njen dragi nalazi u sigurnim rukama i da ona vodi računa o njemu.Ona je podelila sliku na kojoj je naslonjena na muževljeo rame, dok on ima medicinsku kragnu oko vrata.

"Srećna što mogu da pazim mog čoveka... JA SAM NJEGOV FAN BROJ JEDAN!", napisala je Koksova na Instagramu.

"Džoni ima toliko platinastih cd-ova, sad ima i dva od titanijuma", dodala je pevačica, aludirajući kroz šalu na operaciju koju je Mekdejdom imao.

Koksova je objavila još jednu sliku na kojoj je svoje lice stavila na lik iz filma koji maše čekićem, šaleći se kako mu je ona nanela povrede.

Bend Snow Patro su putem Facebooka obavestili fanove da se neće pojaviti na festivalu, zbog Makdejdove povrede.

"Naš dragi brat, pijanista i klavijaturista Džoni Mekdejd ima ozbiljan problem sa vratom i nakon konsultacije sa lekarima svi smo se složili da je jedina ispravna stvar momentalna operacija", napisao je pevač grupe.

Takođe je dodao da je on njihova svetlost na sceni i da će mu pružiti neograničeno vreme i podršku neophodnu za oporavak.

Povezano

Sve vesti