mondo.rs

Zvezda objavila cene sezonskih ulaznica

Autor:

Prodaja od utorka.

0
A- A A+
marakana Foto: MN Press

Još nešto više od nedelju dana i fudbaleri srpskog šampiona ponovo će na teren. U utorak, 9. jula, od 20 časova Crvena zvezda u Litvaniji igra protiv Suduve prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a revanš je nedelju dana kasnije u Beogradu.

Uoči početka nove sezone, crveno-beli objavili su cene sezonskih ulaznica za utakmice na stadionu Rajko Mitić, koje će biti u prodaji od sutra, 2. jula.


Oni koji su već bili vlasnici ovakvih karata ponovo će imati privilegiju da ih obnove po jeftinijim cenama, dok je kupovina novih značajno skuplja.

Najjeftinija su mesta na severnoj tribini, za koju sezonska ulaznica košta 4.000 dinara, a obnova stare 2.500. Za istočnu tribinu nove koštaju 7.000 dinara, a obnova 4.000, dok je za zapadnu nova 8.000, a obnovljena 5.000.

Zbog rekonstrukcije zapadne tribine biće novih VIP mesta, a moguće je kupiti i porodične ulaznice. Opširnije o tome možete se informisati na klupskom sajtu.

Zvezdaši će sezonske ulaznice moći da kupe svakog radnog dana od 10 do 19 sati, kao i subotom od 11 do 16 časova u Servisu za članstvo koji se nalazi na zapadnoj tribini stadiona Rajko Mitić.

Povezano

Sve vesti