mondo.rs

Kristina Kovač moli za posao na društvenim mrežama

Autor:

Pevačica se obratila prijateljima da joj pomognu, jer joj život u Švedskoj ne ide po planu.

Kristina Kovač moli za posao na društvenim mrežama Foto: Mondo/Stefan Stojanović 10. 11. 1974. Kristina Kovač

Pevačica Kristina Kovač se pre izvesnog vremena odselila u Švedsku i započela novo životno poglavlje u Stokholmu. Ona tamo pohađa časove švedskog jezika, ali i pokušava da pronađe posao.

Kristina je na svom Facebook profilu objavila podugački tekst u kojem je objasnila da je već objavila oglas za posao na strani sajtovima, ali da želi da pokuša i ovde ukoliko neko od njenih poznanika možda može da joj pomogne.

U prvo delu je naširoko pričala o svojim iskustvima i za šta je sve sposobna kada je posao u pitanju, a onda istakla birokakratski šta joj je tačno potrebno.

"Treba mi posao sa ugovorom na minimum šest meseci i minimum 80 odsto radnog vremena. Samo sa takvim ugovorom mogu da tražim personalni broj u Švedskoj. I posao od kojeg mogu da živim", napisala je Kristina svoj oglas na društvenim mrežama.

Ona bi volela da radi kao profesorka muzičkog ili da bude asistent nekom učitelju pevanja, ali ne beži ni od ostalih poslova.

"Ovaj period je nesvakidašnji i stresan, samim tim i neprikladan za davanje intervjua. Kada budem znala na čemu sam, ostajem ili idem, onda ćemo da razgovaramo", rekla je Kovačeva.

"Nismo u kontaktu već godinama"

Pevačica je na kraju apelovala:

"Eto, FB drugari - ukoliko neko ima konkretnu ideju, poznaje Peru kom baš treba zaposleni kao što sam ja, ima druga Svena koji bi me rado zaposlio, poznaje Ulriku koja ima pravi posao za mene, ima pitanje - Inbox je vaš. A, ja svakako bunarim ovde već uveliko na razne strane - od muzike pa nadalje... Vredna sam i poštena, to je jedino važno", zaključila je ona.

Celu Kristininu objavu možete pogledati OVDE.

Povezano

Sve vesti