Isprobajte ovaj odličan recept za testeninu u sosu od bundeve.
Sastojci:
200 grama testenine koju volite
Dve kašike maslinovog ulja
Jedna srednja glavica luka, sitno iscekana
Četiri čena belog luka, sitno iseckana
200 grama šampinjona, opranih i isečenih na listiće
240 mililitara pilećeg bujona (od kocke)
400 grama bundeve
Soli i bibera po ukusu
Tri kašike svežeg peršuna, iseckanog
25 grama rendanog parmezana
Priprema:
Bundevu ispecite u rerni, pa je izblendirajte da dobijete pire.
Pastu skuvajte prema uputstvu sa kutije.
U međuvremenu, u većoj šerpi zagrejte maslinovo ulje, izdinstajte crni i beli luk sa pečurkama. Dodajte bujon, pire od bundeve, so i biber. Ostavite da se kuva na srednjoj jačini desetak minuta.
Testeninu ocedite i dodajte u sos, promešajte, i služite toplo, posuto parmezanom i svežim peršunom.
Imate li vi neki dobar recept za pastu? Pišite nam.
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina