
Isprobajte ovaj odličan recept za testeninu u sosu od bundeve.
Sastojci:
200 grama testenine koju volite
Dve kašike maslinovog ulja
Jedna srednja glavica luka, sitno iscekana
Četiri čena belog luka, sitno iseckana
200 grama šampinjona, opranih i isečenih na listiće
240 mililitara pilećeg bujona (od kocke)
400 grama bundeve
Soli i bibera po ukusu
Tri kašike svežeg peršuna, iseckanog
25 grama rendanog parmezana
Priprema:
Bundevu ispecite u rerni, pa je izblendirajte da dobijete pire.
Pastu skuvajte prema uputstvu sa kutije.
U međuvremenu, u većoj šerpi zagrejte maslinovo ulje, izdinstajte crni i beli luk sa pečurkama. Dodajte bujon, pire od bundeve, so i biber. Ostavite da se kuva na srednjoj jačini desetak minuta.
Testeninu ocedite i dodajte u sos, promešajte, i služite toplo, posuto parmezanom i svežim peršunom.
Imate li vi neki dobar recept za pastu? Pišite nam.
Zvezda nastavila sa porazima u Evroligi: Mirotić ponovo koban za crveno-bele
Crvena zvezda ispada iz Top 6 Evrolige: Partizan može da sustigne crveno-bele, pogledajte tabelu
Janis Sferopulos digao glas na konferenciji: Svi nas vide na F4, a mi u istoriji nemamo pobedu u plej-ofu
"Molim studente iz Pionirskog parka da poslušaju predsednikov savet": Miloš Vučević o sutrašnjem protestu
Odgovor studenata iz Pionirskog parka na molbu da se povuku: Odlučili smo da ostanemo ovde