Jovan Terzić,mondo.rs

Kokeza o "orlićima": Razočaran sam, novi selektor USKORO

Debakl mlade reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu primorao je Gorana Đorovića na jedini logičan potez - ostavku. Evo šta kaže predsednik FSS Slaviša Kokeza.

5
A- A A+
kokeza pazova press Foto: MN Press

"Idemo na Evropsko prvenstvo da budemo šampioni", glasila je izjava selektora mlade reprezentacije Srbije Gorana Đorovića neposredno pred odlazak "orlića" na takmičenje u Italiju i San Marino.

Na prvi pogled, izjava je zvučala neuobičajeno, pomalo "bombastično", ali kada pogledate sa kojim snagama je otišao na Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, ovaj optimizam nije bio bez osnova.

Međutim, usledio je DEBAKL. "Orliće" je čerupao ko je stigao. Logičan sled događaja bila je ostavka Gorana Đorovića.

Predstavljanje Ljubiše Tumbakovića za novog selektora A tima reprezentacije Srbije, bila je prilika za novinare da pitaju prvog čoveka srpskog fudbala Slavišu Kokezu o nastupu "orlića" na Evropskom prvenstvu.

Evo šta kaže Kokeza: 

"Razočaran sam rezultatom i načinom na koji smo igrali, ali ne mogu to da kažem za prethodne dve i po godine rada Gorana Đorovića. To pokazuju i činjenice, osam pobeda u kvalifikacijama. Sama činjenica da smo se plasirali na EURO je uspeh. Pogledajte koga sve nije bilo - Portugala, Holandije. Đorovićev ugovor je istekao, a narednih dana, nadam se najviše 15, donećemo odluku o novom selektoru".

MONDO podkast o "orlićima" i Đoroviću: Ide čistog obraza, 1:10 ostaje

Izvor: YouTube/MONDOPORTAL

Povezano

Sve vesti