mondo.rs

Odslužiću kaznu zbog udaranja žena i NAPUŠTAM Srbiju!

Autor:

"Večiti" rijaliti učesnik, osuđen na kućni zatvor zbog nasrtanja na dve učesnice šoua, planira da zauvek napusti Srbiju.

Odslužiću kaznu zbog udaranja žena i NAPUŠTAM Srbiju! Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Miki Đuričić, osuđen na jednogodišnji kućni zatvor zbog nasrtanja na Suzanu i Nadeždu u Zadruzi, rekao je za "Informer" da planira zauvek da napusti Srbiju.

"Sada imam vremena da razmišljam, gde sam grešio. Planiram da vanredno završim za kuvara i zauvek zapalim iz Srbije, drug me zove da otvorimo restoran u Kanadi, kada odslužim ovu kaznu planiram da počnem tamo život ispočetka. Ovde sam nagrđen i ocrnjen i nemam šta da tražim u našoj zemlji," rekao je Miki za "Informer".

On priznaje da jeste udario i dojučerašnju devojku, i drugu učesnicu Zadruge, i da se zbog toga kaje.

"Krivo mi je i jako se kajem, napravio sam grešku i trebalo bi da snosim posledice. Pao mi je mrak na oči, ali to ne opravdava moje postupke. Dostojanstveno ću odslužiti kaznu i onda odoh zauvek," rekao je Miki.

Pre incidenta, pregovarao je o poslu voditelja na Pinku.

"Trebalo je da vodim emisiju o hrani ili poljoprivredi… Sada je to sve palo u vodu. Dane sa nanogicom provodim mirno, čitam, kuvam, gledam filmove ili sport. Prošetam se po dvorištu tih sat vremena koliko imam slobodno, ne idem u selo da me ne bi svi zapitkivali gluposti," rekao je on.

Povezano

Sve vesti