mondo.rs

Fudbaler zlostavljao Pamelu - "zečica" objavila video!

Autor:

"Slagala sam lekare, a kada sam njegovoj sestri rekla da me tuče, kazala je da sačekam jer će se promeniti," objavila je Andersonova.

Fudbaler zlostavljao Pamelu - "zečica" objavila video! Foto: YouTube/screenshot/OM/kevin6666123

Pamela Anderson prošle nedelje je objavila da je raskinula sa fudbalerom Adilom Ramijem, optuživši ga ne samo za prevaru, već i za nasilje.

Fudbaler je porekao da je zlostavljao Pamelu, ali je ona objavila video iz lekarske ordinacije u kojoj joj je ukazana pomoć nakon njegovog napada.

Olimpik Marsej: Ne možemo da ga nađemo, ali smo pokrenuli istragu

"Povredio mi je šake, stezao ih je dok nisu popucale. Šest meseci sam čekala da odem kod lekara. Tamo sam rekla da mislim da imam artritis, jer nisam smela da kažem da mi je on naneo povrede. Probala sam da se obratim za pomoć, njegovom asistentu iz fudbalskog kluba koji me je saslušao, ali i njegovoj sestri koja mi je rekla da samo budem strpljiva, da će se on promeniti," napisala je Pamela na svom sajtu.

Na snimku se videla Pamela sa šakama u zavojima, kako sedi na bolničkom krevetu i pokriva lice rukama. Video je u međuvremenu uklonila sa svog sajta.

"Bio je lukav i nanosio mi je povrede na mestima koja se ne vide. Nije me udarao već me je stezao i gnječio. Ograničavao mi je slobodu, zaključavao me ili odnosio sa sobom ključeve od automobila kako ne bih mogla da odem," napisala je ona.

"On poriče da me je zlostavljao. On možda ne zna šta znači zlostavljanje. Ja ne želim da ga povredim, ali znam da je besan samo zato što sada ljudi znaju kakav je," napisala je ona.

Povezano

Sve vesti