mondo.rs

Žena "udarila" zabrane Runiju: Nemoj slučajno više...

Autor:

Hajde da vidimo koliko dugo problematični fudbaler može da izdrži bez žurki i alkohola!

Žena "udarila" zabrane Runiju: Nemoj slučajno više... Foto: Guliver/Matthew Lewis/Getty Images

Nije tajna da je čuveni britanski fudbaler Vejn Runi nekoliko puta uhvaćen s drugom ženom. Nije tajna ni da je supruga Kolin nekoliko puta pretila razvodom, a onda isto toliko puta mužu švaleru dala "drugu" šansu.

Poznata su čak i imena lepotica koje su završile u krevetu s britanskim fudbalerom, a jedna je čak otkrila da da Runi plače u krevetu posle odnosa.

Tako da, Kolin je prešla preko mnogih ponižavajućih situacija, ali sada je rešila da fudbaleru ograniči sve "slobode" koje bi potencijalno mogle opet da ih dovedu u neprijatne situacije.

"Moj muž ne koristi mozak"

Prošle godine, Vejn Runi otišao je u SAD i zairgao za Di-Si Junajted, a Kolin je sve do sada bila tamo uz njega. Ipak, ona je odlučila da se malo vrati u rodnu zemlju, jer joj je nedostajala kuća u Liverpulu i povela je sa sobom i njihovo četvoro dece - ali ne pre nego što je ostavila Vejnu detaljna uputstva u vezi sa tim kako sme da se ponaša.

"Vejn ne može sa njima zbog obaveza oko fudbala, ali mu je ona stavila do znanja da su žurke i alkohol nedopustivi, kao i da će svakodnevno da ga proverava", rekao je izvor za "The Sun".

"Posvetila se porodici i nakon svega što joj je Vejn priredio, potrebno joj je malo da se opusti. Teška godina je bila za oboje, a vraćanje korenima je ono što joj je sada potrebno", dodao je izvor.

Nešto sumnjamo da će Runi uspeti da odoli iskušenjima...

vejn runi, kolin runi Foto: Instagram/coleenrooney

Povezano

Sve vesti