
Možete da ih jedete same ili uz neko povrće, salatu...
Sastojci:
600 grama pilećeg belog mesa
Četiri kašike kukuruznog brašna
Dve kašike belog brašna
Kašičica praška za pecivo
Pola šolje vode
Pola kašičice soli
Jedno jaje plus jedno belance
Dve kašike susama
Ulje za prženje
Priprema:
Meso isecite na trake željene veličine. U posudi pomešajte kukuruzno i belo brašno, prašak za pecivo, so, jaje i belance, pa umutite mikserom na slabijoj brzini. Zatim dodajte vodu i opet umutite, pa na kraju dodajte susam i promešajte.
Isečeno meso uvaljajte u smesu, pa pržite na ulju dok se ne stvori krckava braon korica.
Poslužite ih tople.
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!