Možete da ih jedete same ili uz neko povrće, salatu...

Sastojci:

600 grama pilećeg belog mesa

Četiri kašike kukuruznog brašna

Dve kašike belog brašna

Kašičica praška za pecivo

Pola šolje vode

Pola kašičice soli

Jedno jaje plus jedno belance

Dve kašike susama

Ulje za prženje

Priprema:

Meso isecite na trake željene veličine. U posudi pomešajte kukuruzno i belo brašno, prašak za pecivo, so, jaje i belance, pa umutite mikserom na slabijoj brzini. Zatim dodajte vodu i opet umutite, pa na kraju dodajte susam i promešajte.

Isečeno meso uvaljajte u smesu, pa pržite na ulju dok se ne stvori krckava braon korica.

Poslužite ih tople.

Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!

Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!