mondo.rs

Rat braće Galager ne prestaje: Slao pretnje tinejdžerki!

Autor:

Poznati muzičari i još poznatija zavađena braća, ne prestaju da šokiraju javnost postupcima. Tačnije, Lijam ne prestaje da šokira javnost...

Rat braće Galager ne prestaje: Slao pretnje tinejdžerki! Foto: Gulliver/Getty Images/Santiago Bluguermann

O odnosu muzičke braće Galager - Noel i Lijam - napisani su redovi i redovi. Najčešće o tome koliko se ne podnose. Lijam je prednjačio u teškim rečima prema Noelu, bio je mnogo agresivniji i oštriji od brata, a sada je tu agresiji usmerio i na članove njegove porodice.

Nije tajna da Lijam ne podnosi Noela, ali takođe ne podnosi ni njegovu ženu Saru koju je svojevremeno krivio za raspad benda Oasis i nazvao je "vešticom".

"On i ona su kao Fred i Meri Vest - ljudi koji žele ljudima da dobiju sidu i padnu mrtvi", napisao je Lijam tada i dodao da je Sara jednom prilikom sakrila Noelov pasoš kako Oasis ne bi išao na turneju u Americi "Noel se pojavio na mojim vratima i plakao je".

Sve to je bilo prošle godine, a sada sledi nova runda!

Na pitanje pratioca na Instagramu, da li će otići da gleda Lijamov nastup na Glastonberiju, Sara je odgovorila: "Nema šanse da gledam to. Ta debela pi*** kako izvodi svoj tribute performans, dok balansira tamburinu na glavi će da izgleda prilično zastarelo nakon nastupa Stormzija", napisala je ona i naravno, privukla pažnju čoveka o kojem je govorila.

Međutim, van kontrole kao i uvek, Lijam je umest da odgovori direktno Sari ili pak, tvituje svoje nezadovoljstvo zbog njenog komentara, odlučio da pošalje SMS poruku Noelovoj kćerki, njegovoj bratanici Anais (19), u kojoj joj je rekao da prenese pretnju Sari.

Kralj prozivki - nova žrtva!

"Reci tvojoj maćehi da bude veoma pažljiva", napisao je on. Tu poruku smo videli svi kada ju je Noel objavio na svojim svom Twitter profilu i besno osudio potez brata.

"Znači sada šalješ preteće poruke preko moje ćerke tinejdžerke? Uvek si bio tako dobar u zaplašivanju žena, zar ne? Šta planiraš uopšte da uradiš?", napisao je Noel i nastavio sarkastično da proziva brata aludirajući na njegovo nedavno nasilničko ponašanje prema devojci, i upozorio ga da mu "ne kidnapuje mačku".

Lijam se ipak izvinio na kraju, ali ne Noelu ili Sari...

"Iskreno se izvinjavam mojoj prelepoj mami Pegi i divnoj bratanici Anais što su se našle usred ovog klinačkog ponašanja. Volim vas obe", napisao je on.

Rat braće Galager traje već deset godina, odnosno, od kad se Oasis raspao 2009.

noel galager, lijam galager Foto: YouTube/screenshot

Povezano

Sve vesti