mondo.rs

Pevačica u vezi sa oženjenim: Ispadoh otimačica muževa!

Autor:

Folkerka je progovorila o odnosu sa novim dečkom i razvodu.

Pevačica u vezi sa oženjenim: Ispadoh otimačica muževa! Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Andreana Čekić, koja se razvodi od supruga Ivana Miladinovića, već neko vreme puni novine tekstovima da se zabavlja "s oženjenim muškarcem", a kada nije to, onda optužuje Gabrijelu Pejčev da se zabavljala s njenim bivšim još dok su bili u braku.

Andreana je sada otkrila kako joj je u novom odnosu sa Marko Milošević, koji je kao i Andreana, i dalje u procesu razvoda od bivše žene.

"Nadam se da će Ivan uskoro potpisati papire za razvod braka, baš kao i Markova žena, iako život nije potpis na papiru. Čak i kada oni to ne bi učinili, ja više Ivanova nisam, već Markova", istakla je pevačica za "Alo", a onda objasnila šta najviše remeti njihov "idilični" odnos.

"Markova žena mu ne dozvoljava da viđa dete onda kada on to želi i može, nego kada njoj dune, što bi se reklo. Budući da smatra da sam ja kriva za njihov razvod, zabranjuje kćerki da bude i u mojoj blizini. Teško mi je da pričam o tome i žao mi je što sam ispala otimačica muževa", rekla je ona i dodala da je to "balkanski mentalitet".

Šta je rekla Andreana o preljubi, a šta Gabrijela

"Čim muž ostavi ženu ili žena muža i nađe drugog, ili je ku*** ili otimačica muževa, a muškarac je obavezno švaler. Prosto, nas dvoje smo bili nesrećni u našim brakovima i to je jedina istina". zaključila je Andreana.

Rat pevačica se nastavlja: Mozga nemaš, idi drži dijetu

Povezano

Sve vesti