mondo.rs

"Plakala sam zato što je srušio sve zajedničke snove"

Autor:

Miki Đuričić je kažnjen zbog nasilnog ponašanja u rijalitiju, a jedna od žrtava s kojom je bio u romantičnom odnosu, otkrila je zašto je bila tužna nakon njegove diskvalifikacije i presude.

"Plakala sam zato što je srušio sve zajedničke snove" Foto: ATA Images/Antonio Ahel Miki Đuričić

Predstojeće subote u specijalnom izdanju emisije ''Magazin In'' gostovaće učesnici ''Zadruge 2'' koji će govoriti o najaktuelnijim temama koje su obeležile ovu sezonu rijalitija.

Autorka i voditeljka emisije Sanja Marinković ugostiće u studiju: dva ljubavna para - Lunu Đogani i Marka Miljkovića, kao i Staniju Dobrojević i Marka Markovića, ali i dve žene koje su bile žrtve nasilja Mikija Đuričića - Suzanu Perović i Nadeždu Biljić.

Tom prilikom, Suzana je otkrila da li i dalje gaji osećanja prema Mikiju Đuričiću, koji je, nakon što je ošamario Perovićevu, a onda štakama nasrnuo na Nadeždu, diskvalifikovan iz rijalitija.

"Koliko god to tebe povredilo, moram da ti kažem da to ništa nije bilo na krilima njegove zaljubljenosti, jer kad mnogo voliš ne psuješ, kad mnogo voliš ženu ne nazivaš je pogrdnim imenima, a kamoli da je onako krvnički udariš", obratila se Sanja Suzani Perović.

"Verovala sam mu... Plakala sam zato što je srušio sve zajedničke snove", rekla je Suzana.

Nakon što je udario šamar Suzani Perović, a potom štakom tukao Nadeždu Biljić, Miki Đuričić osuđen je na jednogodišnji kućni zatvor, a glasine su da će pokušati da uđe i u narednu sezonu rijalitija - sa nanogicom.

Povezano

Sve vesti