mondo.rs

Prihvatio da bude Bondov negativac uz OVAJ uslov

Autor:

Oskarova iz "Boemske rapsodije" kaže da je postavio reditelju jedan jedini uslov kako bi prihvatio ulogu negativca u novom filmu o agentu 007.

Prihvatio da bude Bondov negativac uz OVAJ uslov Foto: YouTube/screenshot/Mandrin Oriental

Oskarovac Rami Malek pričao je za "Dejli miror" o uslovima koje je postavio produkciji filma o agentu 007, kako bi prihvatio ulogu glavnog negativca.

Rami je inače egipatskog porekla, i želeo je da njegov lik bude "neutralni terorista" i na tome je insistirao.

"Moj lik jeste sjajan, i veoma sam uzbuđen. Ali sam rekao reditelju - on NE SME da bude povezan ni sa jednom religijom, ni sa jednom ideologijom. On ne sme da se identifikuje sa nekim postojećim grupama. To nikako ne bih prihvatio, i ako ste me pozvali samo zbog mog porekla, onda zaboravite," rekao je on.

Glumica koja je ISPALILA Bonda!

"Ali vizija reditelja Kerija Fukunage nije bila takva, i zajedno smo osmislili jednog veoma drugačijeg teroristu," rekao je on.

"Scenario je izuzetno lukav, i napisali su ga ljudi koji znaju tačno šta publika želi od filmova o Bondu. Osećam, naravno, i veliku odgovornost jer igram u serijalu koji gledam od detinjstva," rekao je on.

Sledeći film o Džejmsu Bondu, čiji naslov još uvek nije objavljen, trebalo bi da se pojavi u bioskopima sledećeg aprila.

Povezano

Sve vesti