mondo.rs

Dočekala i ONA pobedu: Luna dobila 50.000 EVRA! (FOTO)

Autor:

Nakon deset meseci samovoljnog "zatočeništva" u Imaginarijumu, ona je odnela pobedu u rijalitiju.

36
A- A A+

Pre deset meseci na rijaliti imanje uselilo se više od 50 takmičara - sada, nakon što smo gledali i preživeli ljubavi, preljube, svađe, tuče i jednu "nanogicu", pred kamerama smo do kasno u noć gledali kako su odlazili jedan po jedan od 12 preostalih finalista.

I na kraju, ono što su svi očekivali - pobedila je Luna Đogani!

Luna se za ovu nagradu borila i u prvoj sezoni rijalitija Zadruga kada je bila u centru pažnje zbog ljubavnog trougla sa Slobom Radanovićem i Kristinom Kijom Kockar.

Tada je pobedu odnela žena koju je muž prevario sa Lunom, a ovoga puta, Đoganijeva je dočekala svojih pet minuta i - 50.000 EVRA!

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Pored velikog honorara koji je ćerka Anabele i Gagija Đoganija obezbedila sebi u ovoj sezoni rijalitija, mlada blogerka je trenutno bogatija za oko 170.000 evra, jer je samo na honoraru zaradila 120.000 evra.

"Nemam reči i ne mogu da opišem koliko sam srećna", rekla je Luna za MONDO i dodala da jedva čeka da uđe u studio i počne da snima pesme.

Ona je već otkrila da će novac od rijalitija iskoristiti da lansira karijeru u muzičkoj industriji, ali i da ugradi silikone.

Luna i Marko su raskinuli samo dan pre finala, a oboje su bili vidno tužni zbog ovakvog razvoja događaja.

"Volim je i dalje, ali je najbolje da prekinemo", istakao je Marko, dok je Luna rekla da uprkos raskidu, pozitivni osećaj zbog pobede joj je mnogo jači.

"Uvek kroz život treba pozitivno da razmišljamo. Osmeha nije bilo pri proglašenju pobede jer sam bila baš u šoku, a i mama mi je nešto namrštena, pa ne znam šta se dešava", otkrila je Đoganijeva za naš portal.

Bez glavne nagrade su ostali Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić, Nadežda Biljić, Marko Miljković i mnogi drugi... Ipak, poslednji finalisti - Lepi Mića, Nadežda, Stanija, Aleksandra i Marko dobili su utešnu nagradu u vidu automobila.

Iako je Lunina pobeda i bila očekivana, ono što je mnoge začudilo je što su Aleksandra i Stanija ispale, a na kraju su ostali Luna i Marko - najpoznatiji par ove sezone rijalitija.

Ovako je izgledalo na finalu Zadruge:

 Pogledajte i MONDO TV sa Lunom!

Izvor: MONDO

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti