mondo.rs

Na šta će Luna potrošiti 170.000 evra od Zadruge?(FOTO)

Autor:

Pitali smo pobednicu Zadruge za Slobu, Marka, novac i duet sa Kijom!

84
A- A A+

Završena je druga sezona Zadruge, i pobedu je odnela devojka koja je u prošloj sezoni "razorila brak" Slobe Radanovića i Kije Kockar, Luna Đogani.

Kiju to nije sprečilo ni da pobedi u prvoj sezoni, ni da nakon toga započne karijeru spisateljice i pevačice, a mi smo pitali Lunu da li je njoj ljubav bila važnija od pobede. Članica porodice Đogani u drugoj sezoni je započela romansu sa Markom Miljkovićem, sa kojim je raskinula svega dan-dva pred finale.

Ovako je izgledalo finale (FOTO)

"Ja uvek glasam za ljubav i ja sam devojka koju ljubav pokreće, ali ovo očigledno nije bilo to. Prva sezona Zadruge je moja prošlost od koje ne mogu nikako da pobegnem," rekla je Luna za MONDO.

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

"Videla sam još mnogo ranije da Marko i ja zapravo ne funkcionišemo, ali nisam htela da odustajem lako i da priznam to sebi. Nisam želela da i ovaj put izađem bez ljubavi kao što sam prošli put, ali ništa nisam izgubila, štaviše, dobila sam," rekla je Luna.

Pošto je tokom finala rekla da će ukupno 170.000 evra (120 od honorara i 50 od pobede) potrošiti da ugradi silikone i pokrene muzičku karijeru, pitali smo je za duet sa Kijom?

"Za tim stvarno nema potrebe," rekla je Luna.

Sloba Radanović pevao je u Zadruzi, ali Luna kaže da je ta priča za nju gotova.

"On je za mene samo jedan pevač, koji peva neku svoju numeru. Potpuno sam ravnodušna prema njemu," rekla je ona.

Pogledajte MONDO TV sa pobednicom ove sezone...

Izvor: YouTube

Izvor: MONDO

...i šta je Kija rekla za MONDO TV!

Izvor: MONDO

A pogledajte i "muke" voditeljke u finalnoj večeri!

Povezano

Sve vesti