mondo.rs

Svirepi zločin kod Krčedina: Uhapšena deca političara

Autor:

Policija je uhapsila dve osobe osumnjičene da su ubile ženu u vikend naselju kod Krčedina. Brat i sestra deca jednog od viđenijih političara desnice.

19
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su J. Š. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo i njenog brata M. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela, saopštio je MUP.

Uhapšeni su deca Saše Dujovića, političara, bivšeg poslanika i visokopozicioniranog člana Srpske Desnice, tvrdi "Blic". To je kasnije potvrđeno a tasblodi "Informer" prenosi i reakciju stranke.

Srpska Desnica ističe da počinioci zločina nikada nisu bili članovi ove organizacije, i da kao punoletni građani snose ličnu odgovornost za svoje postupke i počinjena dela.

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić je odmah po saznanju tražio ostavku svog zamenika, a Saša Dujović je dao ostavku iz moralnih razloga.

J. Š. je osumnjičena je da je sredinom jula ubila staricu Majdu Garović, dok je njen rođeni brat M.D. osumnjičen da joj je pomogao da prikrije zločin.

Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. juna usmrtila 81-godišnju staricu, a potom telo automobilom prevezla u vikend naselje kod Krčedina i zapalila u kontejneru.

STRAH u Krčedinu: Žena sakaćena, telo ugljenisano

Takođe se sumnja da je M. D. pomogao osumnjičenoj prilikom uklanjanja tragova.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi ovog krivičnog dela.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti