mondo.ba

Radnik bez pomoći Bijeljine: Krstajić SVE mora sam

Autor:

Doskorašnji selektor Srbije i prvi čovek bijeljinskog Radnika Mladen Krstajić nalazi se pod velikim pritiskom zbog organizovanja dvomeča sa Spartakom iz Trnave.

Radnik bez pomoći Bijeljine: Krstajić SVE mora sam Foto: MN Press

Prema tvrdnjama "Sportskog žurnala", Radnik od gradske administracije u Bijeljini ove godine nije dobio nijednu jedinu marku, pa je Krstajić iz svog džepa platio pripreme na Zlatiboru, a kako sada stvari stoje, moraće da finansira i susret na Gradskom stadionu u Banjaluci, kao i putovanje u Slovačku.


S obzirom da je Radnik najuspešniji klub u Semberiji i sigurno najveći ambasador Bijeljine u inostranstvu zbog drugog učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope, onda pomalo i čudi zašto su gradski oci na čelu sa gradonačelnikom Mićom Mićićem "zavrnuli slavinu" izabranicima Mladena Žižovića.

"Da li će se nešto promeniti do prve utakmice Radnika sa Spartakom iz Trnave 11. jula u Banjaluci ostaje da se vidi. Ako se ne promeni, Radnik je unapred osuđen na poraz i eliminaciju", piše "Sportski žurnal".

Podsetimo, gradonačelnik Bijeljine je na prijemu povodom Radnikovog osvajanja Kupa Republike Srpske javno obećao premije od 20.000 konvertibilnih maraka, istakavši da su fudbaleri ponos grada, ali do danas administracija nije ispunila obećanje.

Povezano

Sve vesti