mondo.rs

Baka Prase roditeljima: "Sami vaspitavajte svoju decu!"

Autor:

"Nisam im ja ni roditelj ni učitelj, a ovo nije škola!"

Baka Prase roditeljima: "Sami vaspitavajte svoju decu!" Foto: ATA images/Antonio Ahel

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno se našao na meti hakera koji su mu ugasili Instagram profil na kome je imao oko 600.000 pratilaca, a on je kao odgovor na taj potez objavio YouTube video koji obiluje psovkama i uvredama na račun onih koji su mu "ukinuli" Instagram.

Reakcije javnosti su bile oprečne - dok su ga jedni podržavali u izlivima besa n YouTube kanalu, drugi, poput muzičara Veljka Kuzmančevića, poznatog i kao supruga kreatorke Verice Rakočević "nisu razumeli zašto se uopšte diže frka oko njega".

"Da su ovo neki mladi ljudi, koji mogu nešto normalno i pametno da kažu, da imaju bilo kakvu ideju i da je promovišu na YouTube-u, ja bih mogao da razumem. Ali dranje, nemaštovitost i kretenizmi, da zavređuju toliku pažnju javnosti, ja ne razumem!", objavio je on na svom Facebook profilu.

Rad Bake Praseta ljudi kritikuju na društvenim mrežama, najviše zbog toga što "negativno utiče na mlade ljude", a sada je jutjuber, nedugo nakon što mu je Instagram vraćen, rešio da održi bukvicu zabrinutim roditeljima:
"Roditelji da pu*e ****! Neka edukuju svoju decu i neka ih vaspitaju kako treba. Nisam im ja ni učitelj ni roditelj, a ovo nije škola, već zabavni program", rekao je Baka Prase na klipu koji se šeruje na društvenim mrežama.

Povezano

Sve vesti