mondo.rs,mondo.me

Za ljubitelje planinskog vazduha - Žabljak (VIDEO)

Autor:

Žabljak ima štošta da ponudi turistima u toku letnjih meseci. Bilo da tražite relaksaciju ili nezaboravnu avanturu sigurno ćete nešto za sebe. Evo cena smeštaja, hrane i raznih ponuda.

Za ljubitelje planinskog vazduha - Žabljak (VIDEO) Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Jedan od najlepših planinskih gradova u Crnoj Gori vrlo je živ u toku letnjih mjeseci. Smeštaj možete naći u hotelima, hostelima ili u privatnim smeštajima, a cene variraju u zavisnosti od toga kojeg meseca planirate posetu i kakav smeštaj želite.

Preporučujemo vam da uživate u domaćim specijalitetima koje možete naći i u privatnom smeštaju i u restoranima.

Ekipa MONDO portala (www.mondo.me) je snimila neka najpopularnija mesta u gradu i proverila kakve su cene hrane i pića.

FOTOGRAFIJE DURMITORA i ŽABLJAKA

Ako želite da boravak na Žabljaku zaokružite nekom posebnom avanturom, u agencijama možete naći ponude za rafting če se cijene kreću od oko 45 evra, kanjoning 110 evra, džip ture od oko 100 evra i više, u zavisnosti od broja ljudi, ili jahanje konja koje košta od oko 16 evra po osobi.

MONDO REPORTAŽA SA KANJONINGA i RAFTINGA: Oni imaju NAJLEPŠE KANCELARIJE na svetu!

Takođe, na Žabljaku možete da uživate i u vožnji kvadova. U ponudi su dve ture - kraća i duža. Ukoliko kvad vozi jedna osoba, onda je cena za kraću turu 50 evra, a ukoliko dve osobe voze jedan kvad, potrebno je izdvojiti 60 evra. Duža tura za jednu osobu na ovom vozilu košta 140 evra, a za dve na jednom kvadu 160 evra.

POGLEDAJTE VIDEO 

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Povezano

Sve vesti