mondo.rs

Totenhem ponovo troši - vezista Reala za rekonstrukciju

Autor:

"Pevci" na putu ka rekonstrukciji, da li će biti pretendenti na titulu u Engleskoj?

Totenhem ponovo troši - vezista Reala za rekonstrukciju Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Totenhem je odlučio da troši ovog leta, isplanirali su pojačavanje veznog reda i na dobrom su putu da ga potpuno renoviraju.

Naime, prema pisanjima španskih i britanskih medija, oni su blizu realizacije posla sa Real Madridom kojim bi Dani Sebaljos prešao u njihove redove. Već duže vreme je mladi vezista na meti Poketinove ekipe, ima kvalitete za "Ostrvo", a izgleda da će uskoro i dobiti priliku za dokazivanje.

poketino Foto: Guliver/Getty images/Dean Mouhtaropoulos


On je na minulom prvenstvu Evrope za mlađe od 21 godine nastupio za osvajače, igrao je veoma važnu ulogu u osvajanju trofeja, pa bi sada mogao da naplati dobre partije.


U "los blankosima" je dosad dobijao malo šansi, uglavnom u manje važnim mečevima, a očito je da zaslužuje minute, s obzirom na kvalitet.

Englezi su nakon pauze od tri prelazna roka odlučili da se aktiviraju, pristigao je Tongi Ndombele, a osmorici igrača je poručeno da mogu da traže novi klub. Sebaljos bi tako bio deo rekonstrukcije, jasno je da klubu ne nedostaje mnogo da bi osvojili neki pehar, a španski fudbaler svakako ima iskustva u prisvajanju odličja.

Poketino bi tako mogao da pokupi ono najbolje sa završene evropske smotre za mlade, on bi pored Realovog igrača voleo i Danija Olma, pa bi na taj način "pevci" osvežili tim latino notama.

Ukoliko dođe do ovog transfera, postavlja se pitanje da li će u suprotnom pravcu krenuti Kristijan Eriksen, Madriđani bi voleli da ga vide u belom, a ovaj posao bi mogao da otvori vrata pregovorima mogućeg prelaska Danca na "Santijago Bernabeu".

Povezano

Sve vesti