mondo.rs

Najčešća "modna greška" tokom leta

Autor:

Bela majica, beli brushalter? Ne baš… Evo šta treba da znate.

Najčešća "modna greška" tokom leta Foto: Guliver/Getty images, SanneBerg

Materijali od kojih se pravi letnja garderoba su lagani, često skoro providni, ocrtavaju svaku nepravilnost, pa su i pogrešni modni izbori vidljiviji nego tokom godine.

Jedan od najčešćih problema je odabir odgovarajućeg donjeg veša, treba "sve da bude na svom mestu", ali… ne bi trebalo da veš viri, ocrtava se ili se na bilo koji način primećuje.

Dakle, što se gaćića tiče, izbor je jednostavan: pamučne, laserski sečene, tako da nema nikavih šavova koji se ocrtavaju.

A brushalteri? Pa, jedno od čestih pitanja je koja boja je pravi izbor, ako nosite belu majicu ili haljinu. Iako vam može delovati da je beli logičan odgovor, niste u pravu.

Ako nosite beli brushalter ispod bele majice, kontrast koji bela boja pravi sa vašom kožom je preveliki i veš će se videti ispod garderobe. Zato je najbolji izbor brushalter u boji kože, po mogućstvu takođe "nevidljivi", odnosno bez šavova.

E sad… Ako se spremni da malo zagolicate maštu nekom posebnom… beli, čipkani će poslužiti svrsi. Ali, ne morate tako na ulicu ili na posao, nije lepo.

SAVETI STILISTE: Kako se (ne) nosi bela majica

Povezano

Sve vesti