mondo.rs

RAZVOD: Pevača ostavila 30 godina mlađa lepotica! VIDEO

Autor:

Eros Ramacoti se razvodi od manekenke Marikom Pelegrini.

RAZVOD: Pevača ostavila 30 godina mlađa lepotica! VIDEO Foto: YouTube/screenshot/ErosRamazzotti

Italalijanski pevač, muzičar i tekstopisac Eros Ramacotinakon deset godina odlučio je da okonča brak sa manekenkom Marikom Pelegrini. Par je u zvaničnom saopštenju otkrio da je odluka da se rastanu bila zajednička i da će ostati u dobrim odnosima.

"To je bilo divnih deset godina, zajedno smo izgradili prelepu porodicu i bili smo beskrajno srećni. Naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo delili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše dece u ovom stresnom periodu za celu porodicu", navedeno je u saopštenju, koje prenosi Ansa.

Da se zna - žena je gazda!

Eros i lepa Marika otpočeli su vezu 2009. godine, a zvanično "da" su rekli 2014. godine. Imaju dvoje dece osmogodišnju  Rafaelu Mariju i četvorogodišnjeg Gabria Tulia.

Manekenka je od pevača mlađa 26 godina, što neki navode i kao glavnu prepreku i razlog razilaženja.

Ovo je Marika:

Izvor: YouTube/Rai

Kako je najavljeno Ramacoti će u okviru svoje svetske turneje "Vita Ce N’è" nastupiti po drugi put u Beogradu, 24. septembra. Inače, za izgled ove turneje bila je zadužena upravo Pelegrinijeva.

Eros je nedavno predstavio numeru "Siamo", četvrti singl sa aktuelnog albuma "Vita ce n'e" koju je posvetio supruzi. Pevač je nedavno izjavio da je veoma srećan sa Marikom Pelegrini i dodao da "ljudi moraju da se bore ako žele da imaju trajne veze“.

Povezano

Sve vesti