Jovan Terzić

Milojević OPREZAN pred Suduvu: Teže je ponoviti...

Autor:

Trener Crvene zvezde smatra da šampion Litvanije ima bolji tim nego prošle godine, dok za crveno-bele kaže: "Uvek verujem da su oni koji su došli bolji od onih koji su bili tu".

Milojević OPREZAN pred Suduvu: Teže je ponoviti... Foto: MONDO/J. Terzić

/Od novinara MONDA iz Litvanije/

Vreme za premijeru se približilo. Još manje od 24 sata ostalo je do prve takmičarske utakmice fudbalera Crvene zvezde u sezoni 2018/19, u koju ulaze sa istom ambicijom, ali i većim pritiskom nego u prošlu.

Dugo čekan plasman u grupnu fazu Lige šampiona konačno je ostvaren prošlog leta, ali kako kažu - teže je ponoviti nego ostvariti uspeh.

Na prošlogodišnjem putu lagano je u drugom kolu kvalifikacija preskočena litvanska Suduva (3:0 u Beogradu, 2:0 u gostima), a sudbina je htela da crveno-beli opet gostuju u Marijampolu već na startu novih kvalifikacija.

U utorak od 20 časova na "Arvi areni".

"Vredno smo se pripremali, igramo protiv ekipe koja je u takmičarskom ritmu, ima dobre rezultate i mislim da su trenutno mnogo bolji nego prošle godine. Čeka nas jako teška utakmica", upozorio je Vladan Milojević u razgovoru sa novinarima u Marijampolu i istakao:

"Imamo priliku da se drugi put sastanemo sa Suduvom, koja nema velikih promena u timu u odnosu na prošlu godinu. Sama činjenica da su opet bili prvaci, govori dosta o tome kako je klub organizovan. Trenutno vladaju litvanskim fudbalom".

Domaćin u svojim redovima ima nekoliko igrača sa prostora bivše Jugoslavije...

"A, znate da su igrači sa naših prostora vrlo dobri", nadovezao se Milojević.

Kada je u pitanju njegov tim, Zvezdin trener nije hteo da pravi poređenje.

"Imamo dosta igrača koji su došli u zimskom prelaznom roku, ali ne bih mogao da odgovorim da li smo sada jači ili slabiji. Smatram da uvek imam dobar tim", rekao je i dodao:

"Ne gledam o tome ko nije tu. Imam igrače koje imam i nemam vremena da žalim za onima koji su otišli. Uvek verujem da su oni koji su došli bolji od onih koji su bili tu", jasan je bio trener šampiona.

Povezano

Sve vesti