mondo.rs

Sveta Marković u Pireju za 220.000 evra godišnje (FOTO)

Autor:

Dosadašnji fudbaler Partizana Svetozar Marković od danas je novi igrač atinskog Olimpijakosa. "I sreća i tuga. Tuga zbopg Partizana, sreća jer sam otišao u veliki klub", izjavio on.

4
A- A A+

Ima 19 godina i već je potpisao VELIKI ugovor!

Svetozar Marković, posle sezone i po u prvom timu Partizana, prešao je u Olimpijakos, što je atinski klub objavio na svom sajtu i svim svojim kanalima na društvenim mrežama.

Marković je potpisao četvorogodišnji ugovor, a Partizanu će pripasti 1,5 milion evra i 10% od buduće prodaje. Grčki mediji navode da će godišnja plata ovog tinejdžera biti 220.000 evra.

Iz crno-belog u CRVENO-BELO


Marković je poslao poruku svojim dosadašnjim saigračima i navijačima Partizana posredstvom klupskog sajta:

"Svojim saigračima sam mnogo zahvalan. To su sjajni momci sa kojima sam živeo, plakao, radovao se i sa njima preživljavao samo za nas znane trenutke. Od prvog dana su me prihvatili kao sebi ravnog i zbog njih i zbog mog kluba kojem sam zahvalan na svemu što mi je dao sam tužan što ih napuštam. Zahvaljujem se i svim ljudima na SC Partizan-Teleoptik i Humskoj koji su me bodrili, podržavali i pomogli meni i mojim drugovima u svakom trenutku od portira, kafe-kuvarice, konobara, trenera, žena koje održavaju higijenu", rekao je Marković i nastavio:

"Što se tiče potpisa i odlaska u Olimpijakos ne mogu da ne budem sa druge strane presrećan što idem u ovako veliki klub gde ću moći da pokažem ko sam i naravno napredujem u fudbalskom smislu. Teško mi je jer idem iz svoje države i svog kluba, ali moje srce će uvek biti tu".

Marko Janković SAVETUJE mlađeg: Sveto, uči jezik

Povezano

Sve vesti