mondo.rs

Srpkinja OSTAVILA bivšeg fudbalera Partizana

Autor:

Valeri Božinov i Srpkinja Biljana Dol više nisu zajedno. Ona na Instagramu obrisala sve njihove zajedničke fotografije, osim jedne. Tu je napisala SVE.

14
A- A A+
Valerij Božinov Foto: MN Press

Valeri Božinov je ponovo sam.

Bugarski zavodnik, nekadašnji napadač Partizana, ali i mnogih drugih poznatih evropskih klubova, posle razvoda od Nikolete Lozanove, dugo je bio u vezi sa Srpkinjom Biljanom Dol.

Međutim, njih dvoje više nisu zajedno, što je iznenadilo mnoge.

Ona je sa svog Instagram profila obrisala sve njihove zajedničke fotografije, osim jedne, a ispod nje je napisala razloge raskida. Ukratko: optužila je Božinova da joj je slomio srce, jer je bio sa drugim ženama.

"Nije došlo do prezasićenja, niti je ljubav nestala, već su me njegovi bolesni nagoni i potreba da ih zadovoljava sa strane, povredili kao ženu. Želim mu svu sreću u životu, ali ovakvu kao ja nikada neće naći", napisala je ona.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Valeri i ja više nismo zajedno Na žalost došao je kraj našem zajedničkom putovanju koje je mnogima delovalo kao san.. Dala sam sve od sebe da budem najbolji saputnik jer sam mu pomogla da oživi karijeru, postane bolji roditelj, popravi odnose sa majkom i bivşim suprugama a sve u cilju da ga učinim srećnim i ispunjenim... Bila sam uz njega kada je doživeo padove i kada se vraćao na vrh... i u kini i u vraci uvek sam bila uz njega... Ali očito da to nije bilo dovoljno i da su njegovi nagoni jači od toga... Ne ovde nije došlo do prezasićenja, niti je ljubav nestala već su me njegovi bolesni nagoni i potrebe da ih zadovoljava sa strane povredili kao ženu... Želim mu svu sreću u životu ali Biljanu Doll i ženu koja će ga voleti i podržavati bezuslovno kao ja neće naći nikada. THE END

Објава коју дели (@biljanadoll_official) дана

Povezano

Sve vesti