Jovan Terzić

Marko Marin podigao glas: ČIST penal za Zvezdu!

Autor:

Kapiten crveno-belih priznaje da Zvezda nije odigrala naročito dobro, ali veruje i da je oštećena.

Marko Marin podigao glas: ČIST penal za Zvezdu! Foto: MN Press

Prvi put sa kapitenskom trakom na evropremijeri i - remi Zvezde!

Marko Marin bio je raspoložen za igru na stadionu u Marijampolu, ali i njegovi pojedini inspirativni momenti nisu bili dovoljni kako bi se šampion Srbije iz Litvanije vratio rasterećen, mora će da se dobro oznoji kako bi došao do pobede u Beogradu i prolaska u 2. kolu.

Suduva je bila "naporan" rival koji se duboko branio, a u nastavku su i pripretili. Na kraju se završilo "najpoštenijim" rezultatom - 0:0.

"Očekivano teška utakmica. Najveći problem je što nismo dali gol, a imali smo i malo sreće... Borjan je odlično branio. Bilo je loših, ali i nekih dobrih stvari. Čeka nas sad mnogo drugačija utakmica, pred našim navijačima", kazao je Marin koji je potom imao poruku za saigrače:

"Moraćemo da budemo bolji u zadnjoj trećini, u završnici".

Bivši reprezentativac Nemačke je istakao i da "nula" kao rezultat "nije loša", ali smatra da bi sve bilo drugačije da je arbitar pokazao na penal u situaciji kada se upravo on pobunio.

Držao je loptu kod sebe na obodu kaznenog prostora, uputio je ka saigračima, ali ju je jedan igrač Suduve izblokirao desnom rukom, što po proceni arbitra nije bilo dovoljno i za kazneni udarac, verovatno je smatrao da je premala razdaljina bila između igrača.

"Bio je čist penal, videlo se kako ga je lopta pogodila u ruku i odbila se u drugu stranu", kazao je Marin i dodao da se ne brine pred revanš, kao i uostalom ni njegovi saigrači Jovičić, Babić i Gobeljić koji su imali sličan komentar utakmice: "Imamo nedelju dana da se pripremimo za utakmicu u Beogradu i verujem da ćemo pobediti".

Izvor: Youtube/MONDO PORTAL

Povezano

Sve vesti