mondo.rs

Maya Berović i Aca Lukas imaju PROBLEM! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Folker i pevačica predstavili su kolegama i javnosti novi duet.

6
A- A A+

Maya Berović i Aca Lukas napravili su utorak uveče promociju duetske pesme "Problem", koja svega desetak sati od puštanja na YouTube, već ima više od milion pregleda.

Sudeći po prvim reakcijama publike, Maya i Aca su napravili letnji hit i to u vidu romantične balade, a priredili su druženje sa kolegama, prijateljima i saradnicima, sa kojima će proslaviti objavljivanje nove numere.

"Baš zbog toga ko smo, veća je bila odgovornost da ova pesma bude hit", istakao je Lukas na promociji i objasnio da je morao sa Mayom da uradi duet kako bi joj se iskupio za događaj iz prošlosti kada je odbio da sarađuje sa njom.

"Imao sam neke loše i neke dobre životne faze. Maja me je pitala da sarađujemo dok sam bio u lošoj i ja sam tada odbio. Ali, pre par meseci sam dobio sjajnu pesmu i tražio isključivo Mayu Berović i lično je pozvao. Nisam uradio duet kad su oni predložili, pa sam morao da se iskupim", istakao je folker i dodao da je Maya "genije".

Maya je s druge strane pohvalila Lukasa da je odgovoran za saradnju, iako su je mnogi upozoravali da neće biti tako.

"Super mi je bilo i značajno iskustvo da radim sa Acom. Meni su stalno govorili: ’Kako ćeš sa njim? Ne možeš ga uhvatiti, uvek kasni...’. A, Aca, on je bio kao švajcarski sat. Pokazao si da si i preodgovoran, bili smo ponosni svi na tebe", rekla je ona.

Na promociji pesme "Problem", došli su da ih podrže Darko Lazić, Anastasija Ražnatović, Vuk Mob, Gazda Paja, Milica Pavlović i mnogi drugi, program je vodila Dušica Jakovljević, a Lukas je sve iznenadio kada je odlučio da ovom prilikom predstavi novu devojku Jovanu.

Poslušajte Acinu i Mayinu novu pesmu:

Izvor: YouTube/Two Louder TV

Povezano

Sve vesti