mondo.me

SRPKINJA napravila HAOS u BEČU, branilo je 20 mladića!

Autor:

U Beču je nastao pravi haos kada se 21-godišnja Srpkinja potukla s muškarcem na ulici, a potom i s policijom, dok je 20 momaka skočilo da je brani.

SRPKINJA napravila HAOS u BEČU, branilo je 20 mladića! Foto: MONDO/P. Vujić

Policajci su došli nakon prijave da devojka urla i tuče muškarca na ulici, a kada su probali da joj stave lisice,iz obližnjeg kafića je izletelo više od 20 muškaraca koji su tražili od policije da ostavi ženu na miru, navodi Kurir.

Inače, ona je sve vreme psovala policiju i otimala se, a kada je jedan policajac probao da joj stavi lisice na noge, dobio je nogom u glavu više puta.

Policajci su odmah pozvali još 14 kolega u pomoć, a jedan mladić (25) za koga se veruje da je iz Srbije kao i jedan Austrijanac (28) pokušali su fizički napad na policajce, prilikom čega je jedan otrgao policijsku motorolu i polomio je.

Njih dvojica su odmah uhapšeni, ali je Austrijanac na putu do stanice besneo i uništavao unutrašnjost vozila, pa je čak polomio vrata automobila.

Nasred ulice ubio bivšu devojku Srpkinju!

Zbog toga je moralo da dođe novo vozilo. Kod njega je pronađen i beli prah, za koji se veruje da je kokain pa će dobiti i prijavu za nedozvoljeno posedovanje droge.

Povezano

Sve vesti