mondo.rs

Poznate lepotice se venčavaju? Uhvaćene s prstenjem!

Autor:

Nakon godinu dana veze, manekenka i glumica navodno staju na "ludi kamen".

Poznate lepotice se venčavaju? Uhvaćene s prstenjem! Foto: YouTube/screenshot/JimmyChoo, Instagram/ashleybenson

Manekenka Kara Delevinj (26) je već godinu dana u emotivnoj vezi sa glumicom iz serije "Pretty, little liars" Ešli Benson (29).

Njih dve trenutno uživaju na odmoru u San Tropeu na jugu Francuske gde su spažene s novim "modnim" detaljem - identičnim prstenjem na vereničkom prstu.

Fanovi su odmah pohitali da pretpostave da su se lepotice verile, jer prethodno nisu nosile ove komade nakita.

Manekenka i glumica se još uvek nisu oglasile povodom ovih navoda.

Iako je već bilo opšte poznato da su Kara i Ešli zajedno, manekenka je tek nedavno prvi put javno spomenula svoju devojku. To se dogodilo na dodeli nagrada TrevorLIVE New York Gala, a Kara je za "E! News" otkrila da je time htela da obeleži njihovu godišnjicu.

"Takodje imam još jednu posebu ženu u ovoj prostoriji kojoj treba da zahvalim, ti znaš ko si", rekla je tada Delevinjova nakon sto joj je uručena nagrada i dodala:

"Ona je jedna od osoba koja mi pomaže da volim sebe kad mi je to najpotrebnije i meni je to stvarno neophodno. Pokazala mi je šta je prava ljubav i kako da je prihvatim, što je mnogo teže, nego što sam mislila".

Njih dve su se "smuvale" kada je Karla Delevinj ostavila kćerku Majkla Džeksona Paris Džekson i uplovila u vezu sa Bensonovom.

Ešli je sedam godina igrala u seriji "Pretty little liars", pre toga je studirala ples, a gledali smo je i u filmu "Spring breakers" i drugim.

Povezano

Sve vesti