mondo.rs

Grad povredio i TRUDNICU, bežanija sa plaže (VIDEO)

Autor:

Veliko nevreme u Italiji - grad veličine pomorandže padao je danas u italijanskom gradu Peskara, gde je povređeno nekoliko ljudi. Pogledajte nekoliko snimaka.

1
A- A A+
grom, munja, kiša oluja, nevreme, Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Nevreme koje je danas zahvatilo Peskaru, ali i još nekoliko gradova u Italiji, nanelo je veliku štetu, a bilo je i lakše povređenih.

Prema informacijama iz Italije, najmanje 18 osoba je povređeno, među kojima i trudnica, u ovom nevremenu. Povređeni su odvezeni u gradsku bonicu, a trudnica je zadobila povrede na licu i glavi.

Ostali povređeni su zadobili povrede glave i modrice.

Grad je oštetio automobile, razbijao šoferšajbne i prozore, a naneo je i štetu na krovovima. olomljeni su i izlozi radnji, kao i prozori na kućama.

U nevremenu su pali i 200-godišnji borovi u blizini Ravene, a poplavljeni su i delovi Romanje, Maršea i Abruca, prenela je Ansa.

Nakon oluje u Peskari, ulice u gradu su pretvorene u reke na nekoliko lokacija. U centru je bilo čak 10 centimetara vode.

U brdima iznad grada napukao je put, a gradonačelnik Karlo Masci poslao je hitnu službu na mesto dogadaja.

Na italijanskoj obali, u regionu Ankone, oluja je napravila veliku štetu na plaži u Numani. U utorak je oluja nosila sve pred sobom, a na na pojedinim plažama nastala je prava panika.

POGLEDAJTE BEŽANIJU SA PLAŽE U MESTO TORTORETO

Izvor: YouTube/Severe Weather Europe

I ŠTA JE NEVREME OSTAVILO ZA SOBOM

Izvor: YouTube/Black Stone

Povezano

Sve vesti