mondo.rs

I ona kreće u "nove vode": Lady Gaga sprema nešto NOVO

Autor:

Poznata pevačica krenula je stopama mnogih svojih koleginica...

I ona kreće u "nove vode": Lady Gaga sprema nešto NOVO Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP 28. 3. 1986. Lejdi Gaga

Lady Gaga je ostvarila neverovatan uspeh u svom poslu – do sada je prodala više od 11 miliona albuma i osvojila brojne nagrade, "usput" je snimila i film, a sada se okreće drugom projektu – najavila je liniju kozmetike koja će se prodavatina Amazonu!

Pevačica koja je trenutno "glavna osumnjičena" za razvod Bredlija Kupera i Irine Šajk, najavila je da će se linija ekskluzivno prodavati na tom sajtu, od septembra ove godine. Naziv kolekcije je Haus Laboratories, a u nju su uključeni sjajevi za usne, olovke za usne i razni drugi "bjuti" proizvodi.

Lady Gaga je rekla da se lako odlučila za partnerstvo sa Amazonom jer su je "pustili da izgradi svoj brend, umesto da insistiraju da se uklopi u imidž Amazona".

Govoreći o pregovorima sa drugim kompanijama, rekla je da su svi tražili da se kolekcija prilagođava njihovom brendu.

"Ako nema poruke samoprihvatanja, nema dogovora. Rad sa Amazonom je predivan jer je u fazonu 'Hajde da napravimo dogovor, hajde da promenimo svet lepotom'".

Lady Gaga svakako nije prva muzička zvezda koja je rešila da napravi kolekciju šminke - to je uradila i Rijana, ali i mnoge druge, sa manje ili više uspeha. 

Povezano

Sve vesti