mondo.rs

Lalatović: UVEK za Vučića, nikad u stranci

Autor:

"Nije mi namera da bilo kome podilazim, ali ću uvek odgovoriti kada me pitaju za opredeljenje", rekao je trener Vojvodine.

60
A- A A+
Nenad Lalatović, Lalatović, Lalatovic Foto: MN Press

U decembru 2016. godine, dok je prvi put vodio Vojvodinu, Nenad Lalatović (41) rekao je na jednoj konferenciji za novinare da Aleksandar Vučić vlada na fenomenalan način i uz to mu je poželeo da bude na vlasti još 50 godina

Ovog leta, kada se vratio u novosadski klub, Lalatović je u razgovoru za klupski sajt još jednom govorio o svojoj javno izraženoj podršci predsedniku Srbije.

Upitan da li su za sportskog radnika na mestu komentari i pohvale na račun političara, odgovorio je...

"Navijači moraju da znaju da sam, u tom trenutku, kao trener bio u najgorem položaju, jer su mnogi želeli da odem iz Vojvodine i slali me u druge klubove, a ja to nisam želeo i imao sam pritisak kakav samo ja znam. Moja stvar je to šta ću da kažem i za to se nikada nikome nisam pravdao, niti ću, ali tada sam bio doveden u situaciju da treba da budem sklonjen na šest meseci iz fudbala, samo zato što sam trener Vojvodine".

"Pošto sam video šta se dešava i da ostajemo bez uprave kluba, samo sam želeo da istaknem da mi je teško da sam vodim Vojvodinu. Želeći da naglasim koliko je teško voditi ovakav klub, spomenuo sam koliko je teško voditi Savez i državu, pa sam istovremeno rekao da oni koji vode Savez i državu to rade dobro, uzimajući u obzir da imaju još veći pritisak i probleme sa kojima se suočavaju. Nije mi bila namera da bilo kome podilazim, iako ću, kad god me neko pita, uvek reći da je moje opredeljenje za Aleksandra Vučića".

Na pitanje da li je član neke partije, Lalatović je odgovorio odrično.

"Nisam, niti ću ikada biti, ali uvek imam svoje političko opredeljenje. Volim ljude koji su hrabri i veruju u ono što rade, te moje mišljenje niko nikada neće promeniti. Nije me niko nagovarao, niti poznajem lično te ljude, niti mi išta u životu treba od njih. Samo volim da slušam pametne ljude i ne vidim zašto bi meni neko zamerao ukoliko ja za nekog kažem da je dobar. Taj neko meni nikada nije pomogao u životu, niti bih se ikada ponizio toliko da od nekog tražim pomoć. Mislim da vredim dovoljno da mogu svaki uspeh da ostvarim sam", dodao je novi-stari trener Vojvodine.

/Lalatović: Država pomagala Partizanu, hteli da unište crveno-bele/

Pogledajte MONDO Podcast sa Nenadom Lalatovićem.

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti