MONDO/Agencije

Iglesijas posle više decenija "saznao" da ima sina!

Slavni pevač, koji ima osmoro zakonite dece, godinama nije hteo da se podvrgne analizi koja bi pokazala da li je Havijer Sančez njegov sin.

Iglesijas posle više decenija "saznao" da ima sina! Foto: Tanjug/AP Photo/Carlos Giusti, File

Sudija španskog suda utvrdio je da postoji dovoljno dokaza da se utvrdi da je muškarac star 43 godine biološki sin Hulija Iglesijasa (75), iako je poznati pevač odbijao da uradi DNK analizu.

U obrazloženju suda navodi se da je Iglesijasovo uporno odbijanje genetičkog testiranja uzeto kao dokaz protiv njega. Tako je sud presudio u korist Havijera Sančeza u njegovoj tužbi za utvrđivanje očinstva protiv poznatog pevača, prenosi Tanjug.

U obrazloženju sudije se navodi da su postojali "kontakti i veza" između majke Sančeza i Iglesijasa oko datuma začeća.

Prema rečima Sančeza, rođen je tačno devet meseci nakon što je 1975. njegova majka Marija Edita Santos "upoznala" Iglesijasa na jednoj žurci. Ovaj slučaj trajao je pred španskim sudom tri decenije!

Advokati slavnog pevača najavili su da će se žaliti na odluku, a tema novčane nadoknade i odštete biće pokrenuta na novom suđenju.

Iglesijas sa prvom suprugom Izabel ima Mariju, Hulija mlađeg i Enrikea, a sa holandskom manekenkom Mirandom Rejnsburger još petoro dece - Migela, Rodriga, Kristinu, Viktoriju i Giljerma.

Povezano

Sve vesti