MONDO/Tanjug

Danas je DAN ZA VOŽNJU

Autor:

Saobraćaj je umerenog intenziteta van gradova u Srbiji, vanrednih zastoja na glavnim putevima nema, a bez zadržavanja se prolazi i na naplatnim rampama

0
A- A A+

autoput, put, drum, saobraćaj, vožnja, putevi Foto: MONDO/Predrag Vujić

Vozače očekuje lepo vreme, uglavnom bez padavina, što doprinosi boljim uslovima za vožnju, u odnosu na prethodna dva-tri dana.

Saobraćaj je umerenog intenziteta van gradova u Srbiji, vanrednih zastoja na glavnim putevima nema, a bez zadržavanja se prolazi i na naplatnim rampama, saopštio je AMSS.

Radovi su i dalje aktuelni na mnogim deonicama.

U okviru radova koji se izvode na autoputu Beograd – Niš, zatvoreno je isključenje za Paraćin i Zaječar u smeru ka Beogradu.

U istom smeru se radi i preko Lepenice, između Batočine i Lapova, pa na toj deonici saobraćaj preusmerava na smer ka Nišu.

Na usporenu vožnju treba računati i na deonici autoputu od Kuzmina ka graničnom prelazu Batrovci koji se izvode na 1.500 metara od naplatne rampe Šid u smeru ka granici sa Hrvatskom, na mostu preko reke Bosut.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju pet sati, na Kelebiji tri sata, a Horgošu 90 minuta.

Na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gostun na ulazu u zemlju, pojačan je saobraćaj pa se čeka oko 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicama

Povezano

Sve vesti