mondo.rs

Provokacija za Junajted: MI smo šampioni Evrope, a vi?

Autor:

Začikivanja navijača dva kluba prisutna su na svim meridijanima, ovaj put zanimljiva vest dolazi iz Australije...

Provokacija za Junajted: MI smo šampioni Evrope, a vi? Foto: Richard Sellers/PA via AP/Tanjug

Zanimljiva vest dolazi iz Australije, a na "udaru" su bili navijači i igrači Mančester junajteda.

Naime, fanovi Liverpula iz tog dela sveta odlučili su da podsete svog najvećeg rivala ko je aktuelni prvak Evrope, a to su učinili na veoma zanimljiv način.

liverpul Foto: Tanjug/AP Photo/Felipe Dana


Ekipa Olea Gunara Solskjera je na pripremama na udaljenom kontinentu, a za vreme jednog treninga koji su imali pred utakmicu sa Pert Glorijem koja je na programu u subotu iznenadio ih je avion koji je nadletao igralište.

Na letelicu je bio prikačen transparent, a na njemu je bila jasna poruka – "FK LIVERPUL – ŠESTOSTRUKI PRVAK EVROPE!" – a ideju su sproveli u delo navijači "crvenih" koji žive u gradu u kom svoju predsezonu provodi Junajted.


Jedan od fanova koji je bio na čelu organizacije ove pošalice, rekao je da ova prilika nije smela da se propusti.


"Na ovu ideju sam došao nedugo nakon što smo osvojili ovogodišnju Ligu šapiona. Čim sam shvatio da će Junajted doći ovde na pripreme morao sam da potegnem sve što je u mojoj moći da bih ovo ostvario. Nas 18 je ovo izvelo, a ovo je prilika koja se retko pruža", rekao je navijač koji je sve smislio za "Liverpul eho".

Njihovu smicalicu videlo je oko 1200 okupljenih navijača "crvenih đavola" koji su došli da gledaju trening svoje ekipe.

Liverpul je podigao pehar prvaka Evrope 1. juna ove godine, a zanimljivo je videti da rivalitet koji imaju sa mančesterskim klubom ne jenjava ni hiljadama kilometara daleko od matične države.

Povezano

Sve vesti