mondo.rs

RAT "navijača" u Bratislavi: Letelo SVE! (VIDEO)

Autor:

Neverovatne scene na ulicama Bratislave prethodne noći - pobili se "navijači" Levskog i Krakovije, a bilo je i "navijača" Ajaksa?!

3
A- A A+
Foto: Facebook/screenshot

Veliki sukob huligana u Bratislavi u sredu uveče.

Za sada još nije potvrđeno ko je sve učestvovao u tuči, a po navijačkim forumima se piše da su učestvovali huligani iz Bugarske, Holandije i Poljske.

Otkud u Bratislavi?

I to je teško objasniti. Naime, u Bratislavi su u sredu uveče igrali lokalni Slovan i Sutjeska iz Nikšića u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a izgleda da su se gore pomenuti našli na "neutralnoj" teritoriji i pobili se svim i svačim.

Navodno su na jednoj strani bili "navijači" varšavske Krakovije, a na drugoj, koalicija Ajaksovih i pristalica sofijskog Levskog.


Policija je imala saznanja da su ove huliganske grupe čak imale nameru da prekinu utakmicu Slovana i Sutjeske(?!). Prema informacijama koje prenose slovački mediji, policija je osujetila te namere, a huligani iz Poljske i Bugarske, kao i Holandije, našli su se u Bratislavi u unapred dogovorenoj tuči. Inače, Levski igra u Slovačkoj protiv Ružemeroka u kvalifikacijama za Ligu Evrope u četvrtak uveče.

Uhapšeno je najmanje 80 osoba, pišu slovački mediji.

POGLEDAJTE


Lokalni kafići su potpuno demolirani i sve je izgledalo kao ratna zona!Još jedan snimak


Povezano

Sve vesti