mondo.rs

Udaje se Luna Đogani? "Pa, nisam baš planirao..." FOTO

Autor:

Luna Đogani i Marko Miljković nerašćišćeni računi - hiljadita epizoda!

Udaje se Luna Đogani? "Pa, nisam baš planirao..." FOTO Foto: Mondo/Goran Sivački

Jedna od najturbulentnijih veza u poslednjoj sezoni rijalitija Zadruga 2 svakako je ona pobednice Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Ko je ljubomoran, ko kriv jer je u finalnoj večeri "vukao kofere druge učesnice", a ko je i dalje zaljubljen u frajera iz prošle sezone... sve smo to ostavili za sobom onog momenta kada je proglašen pobednik Zadruge.

Ili ne?

Samo par dana nakon famoznog "the end" videli smo Lunu i Marka prvo u gostima kod Ognjena Amidžića, a onda i u štampi... sada je glavna vest da će "Marko Miljković zaprositi Lunu Đogani".

Da objasnimo - Luna i Marko su gostujući u "AmiG šou" rekli da "i dalje nešto osećaju jedno prema drugome, ali da je bolje da ostanu rastavljeni". Ipak, pričaće ozbiljno 14. jula "Marko je zakazao datum", objasnila je Luna, na šest meseci (raskinute) veze. Pink.rs sada piše da će Miljković baš tada ZAPROSITI Lunu.

Luna o Marku za MONDO

Pobednica rijalitija je o vezi rekla: "Videla sam još mnogo ranije da Marko i ja zapravo ne funkcionišemo, ali nisam htela da odustajem lako i da priznam to sebi. Nisam želela da i ovaj put izađem bez ljubavi kao što sam prošli put, ali ništa nisam izgubila, štaviše, dobila sam"

"Prsten nisam spremio, a veridbu baš nešto nisam planirao", rekao je Miljković portalu i dodao da "ne bi dužio priču".

Iako nema prstena ni planova za veridbu, mediji ih venčaše. Šta kažete, da li će se "makar" pomiriti?

Povezano

Sve vesti